Personliga halsband till din bästa vän

Efter en lång arbetsdag, när man bara har lust att komma hem och slänga sig på soffan, finns det alltid någon som kan höja humöret och energinivån igen. Med en viftande svans som välkomnar dig är det svårt att missa hur saknad du har varit under de senaste timmarna. Även om du drömt om att bara ta det lugnt en stund har den våta nosen andra planer med halsbandet och kopplet. Det är svårt att stå emot de stora bedjande hundögonen, och det dåliga samvetet slår snabbt till när soffan ännu en gång går vinnande ut ur kampen. Som plåster på såren kan du kanske skämma bort din pälsklädda vän med lite extra lyx.

Skräddarsydda produkter till din hund

Med ett läderhalsband till hund får du en härlig produkt som är både funktionell och snygg. Ett halsband med namn blir både du och din hund glad för. Hundhalsbandet i läder är ett hållbart och miljövänligt alternativ till t.ex. nylonhalsbandet. Genom att trycka din hunds namn på det vegetabiliskt garvade skinnet blir produkten dessutom helt unik. Med olika möjligheter till bredd på halsbandet passar det både små som stora hundar. De olika färgerna på lädret och metallen kan matchas till din hunds päls, så att den får precis det utseende du önskar. Oavsett vilket hundnamn din pälsklädda vän har kan det tryckas i lädret på halsbandet, och också på det matchande kopplet. Ett matchande hundkoppel i läder är snyggt tillsammans med halsbandet, och din hund kommer garanterat att gilla det. Det fasta kopplet har samma räckvidd hela tiden, och gör det lätt för din hund att gå fint bredvid dig.

Ett hållbart och stilrent halsband

Ett hundhalsband i läder är hållbart, och kan både tåla en tur i skogen och stänk från diverse vattenpölar. Med en stilren och tidlös design kan man inte annat än att bli glad för ett läderhalsband som kan följa hundarna genom hela livet – se mer här. Hundhalsbandet är tillverkat av mjukt skinn, och är därmed skönt för hundar att ha på sig. Din hund kan ha på sig halsbandet natt som dag, utan problem. Hundhalsbandet är designat för att vara praktiskt, vilket innebär att det inte är något annat än precis de detaljer som krävs på halsbandet. Det undviker eventuell förvirring om vilken metallring kopplet ska fästas vid. Den stilrena designen gör att halsbandet aldrig blir omodernt. Det är också möjligt att göra halsbandet helt unikt genom att få tryckt din hunds namn på lädret.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.