Så kan du göra för att hitta människor att umgås med tillsammans med din hund 

Att äga en hund säkerställer att livet aldrig är tråkigt. Labrador retrievers är fantastiska hundar som verkligen förgyller vardagen och som ser till att man aldrig är ensam eller i brist på sällskap. Men det är samtidigt väldigt roligt att ha vänner som man kan ta långpromenader med. Även om det är väldigt mysigt att umgås med sin hund så är det även roligt med lite social interaktion samtidigt.  

Men hur ska man gå tillväga för att träffa folk att gå på promenader med? Det finns några sätt för dig som är intresserad av att hitta en “hundkompis” för dig och din fyrbenta vän. På så sätt så blir det roligare för både dig och din hund att bege er ut på en ordentlig promenad. I den här texten kommer vi att dela med oss av våra bästa tips för att hitta en hundkompis. 

Besök din lokala rastgård  

Beroende på var du bor någonstans så finns det med största sannolikhet en hundrastgård i närheten. Det här är fantastiska platser att besöka med sin hund eftersom det är en av få platser i städer där man kan låta sin hund springa runt utan koppel. Här så finns det ofta hundägare som står och låter sin hund springa runt. Om du slår upp en konversation med någon av dessa och föreslår att ni ska ta en promenad tillsammans så är det stor sannolikhet att personen inte bara kommer bli glad, utan även gärna följer med på en promenad någon gång.  

Leta online  

Idag så är det enkelt att hitta likasinnade människor online. Oavsett om man är intresserad av att hitta en hantverkare, gay dejting, recept, sex i Örebro, eller någonting helt annat så går det att hitta online. Så är också fallet när det kommer till hundkompisar.  

Om du går in på exempelvis Facebook och söker efter hundägare i ditt lokalområde så kommer du garanterat att hitta minst en grupp som är fylld av likasinnade. Dessa hundgrupper har ofta träffar där medlemmarna möts upp för att gå på gemensamma promenader, eller för att spendera några timmar i hundrastgården. Detta är den perfekta platsen att träffa nya hundkompisar på, och kommer garanterat att vara lika roligt för din hund som för dig.  

Sätt in en annons i tidningen  

Om du inte hittar någon grupp på Facebook eller liknande som du tycker verkar intressant kan man alltid sätta in en annons i sin lokaltidning. Detta är fortfarande väldigt populärt och läses regelbundet av många människor. Skriv en kort beskrivning om dig själv och din hund, och sedan så är det bara att vänta på att någon ska höra av sig. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.